22 Ocak 2013 Salı

22.01.2013 Galatasaray Üniversitesi



Kayıtlara geçsin. Bugün Galatasaray camiası üç önemli olay yaşadı:

1) Wesley Sneijder'in imzası
2) David Hawkins'in yasaklı madde testi 
3) Galatasaray Üniversitesinin cayır cayır yanması

Yarından sonra hala Sneijder'in heyecanı yaşanacak, kimileri Hawkins'e küfredecek kimleri sahip çıkacak. Umarım birileri de son şıkkı unutmayacak. Galatasaray Üniversitesi mezunlarının, öğrencilerinin unutmayacağına eminim. O kadar çabuk unutuluyor ki her şey, geri kalan kimseden değilim.

Bir tarih yandı bugün. Unutulanları hatırlattı bugün. Boğaz'ı çevreleyen tarihe bir darbe daha indi bugün. Galatasaray Üniversitesi sadece Galatasaraylıların değil, İstanbul'un, Türkiye'nin değeridir. Adında Galatasaray geçiyor diye bu duruma sevinen insanlar var. Bizden adam olmaz.

İstanbul'un göbeğinde bu kadar değerli bir binadaki yangın üç saatte nasıl kontrol altına alınamaz? Denizden müdahale yapılamaz, hava kararınca havadan müdahale yapılamaz. Yıl 2013, çok moderniz, çok ilerideyiz, ekonomi muazzam ve dahası.

Yazık gerçekten çok yazık. Takvimler 2013'e döneli 22 gün oldu, bilenip gelmiş herhalde. O tarihi binanın içinde barınan yüzlerce yıllık binlerce tarihi eser artık yok. Değiştirilemez olan bu. Bu durumu engelleyemeyerek kendi çocuklarımıza karşı suç işledik.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder