14 Mayıs 2012 Pazartesi

Carvalhal İBB'ye mi geliyor ??



Beşiktaş’ın eski teknik direktörü Carlos Carvalhal’ın İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile görüştüğü haberleri şu sıralar gündemde kendine yer bulmuş durumda. Hele ki İBB yönetiminin, Arif Erdem ile karşılıklı olarak sözleşmeyi feshettiklerini açıklamaları, bu söylentiyi daha da güçlendirdi.

Geçtiğimiz günlerde Portekiz basınına açıklamalarda bulunan Carvalhal, kendisi ile 3 Türk takımının ilgilendiğini ve kendisinin de birkaç yıl daha Türkiye’de çalışmak istediğini belirtmiş. Bu duruma şaşırmadığımı belirteyim, çünkü her fırsatta Türkiye’yi ve insanlarını çok sevdiğini belirten, sürekli Türkçe kelimeler öğrenmeye çalışan, adeta bizden biri gibi olan Carlos’un Türkiye’de kalmak istemesi çok da anormal bir durum olmasa gerek.

Bakalım Carvalhal-İBB birlikteliği gerçekleşecek mi ? Eğer gerçekleşirse de, geçmişte Beşiktaş’ta yıldızı, “yıldız” oyuncularla (Quaresma, Guti, Fernandes gibi) bir türlü barışamayan Carlos Carvalhal, düşük bütçeli ve tam bir sistem takımı olan İBB’de gelecekte neler yapacak, bekleyip göreceğiz…

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder