4 Mayıs 2012 Cuma

Jose Mourinho: Yenilmeyenleri Yenen Adam



O kesinlikle özel bir adam. Kendi betimlemesiyle "Mavi güzel bir koltuk, Şampiyonlar Ligi Kupası tanrı ve ben". Nereye gitse, hangi mücadeleye girse başarıyı bavulunda taşıyan bir fenomen. O'nu en iyi tanımlayan kelime bu sanırım: Fenomen. Gerek futbol dehası, gerekse saha dışındaki tavırlarıyla, kendine has bir adam.

Mourinho şu anda Barcelona'ya 7 puan fark atarak son iki haftaya liderliği garantileyerek giren bir takımın lideri. Şaka değil, Barça gibi bir takıma 7 puan fark. 30 Galibiyet, 4 beraberlik ve sadece 2 mağlubiyet. 36 maçta 115 gol atmış ve sadece 30 gol yemiş. İnanılmaz bir performans.. Kariyerinde Manchester United, Juventus - Milan gibi devleri geride bırakıp çok kupa kaldırmıştı Mourinho ama tahmin ediyorum ki bu sefer onun için de çok farklı. Yenilmez diye tabir edilen, uzay takımı Barcelona'ya koltuğuna kurulmuş bir şekilde dikiz aynasından bakıyor Portekizli.

Geçtiğimiz dönemde Real Madrid'de kalmak ve kulübün tarihinde önemli bir yere sahip olmak istediğini açıklamıştı. Bununla beraber onun Ada'ya döneceğine yönelik söylentiler de son buldu. Çok sıkılıp, haydi artık "yeni bir maceraya atılma zamanı" diye düşünmezse zaten daha Madrid'de yapacağı çok iş var. Ne diyelim, yürüyedur Mourinho.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder