14 Mayıs 2012 Pazartesi

Oktay Mahmuti 2+2 sene daha Galatasaray'da



Galatasaray ve Oktay Mahmuti arasındaki görüşmeler olumlu sonuçlanmış ve bugün itibariyle yapılan açıklamada Mahmuti ile 2+2 senelik yeni bir sözleşme yapıldığı belirtildi. Olmazsa olmaz bir hamleydi bu sarı-kırmızılılar için. 2 sene önce çizilen yolda, sürekli olarak yükselerek amaca yürüyen Galatasaray M.P takımı için olabilecek en büyük olumsuzluk Oktay Mahmuti'yi kaybetmek olurdu. Çünkü herkesin yeri bir şekilde dolar ama hem karakter hem teknik olarak takıma boyut değiştirten Oktay Hoca'nın bir alternatifini bulmak çok ama çok zor. O'nun kadar takımda hakimiyet kuracak bir ismi getirmek gerçekten kolay iş değil.

Bu senenin başında da Mahmuti'nin koçluk görevini bırakması ve CEO olarak işine devam etmesi söz konusu olmuştu, ki bu da büyük bir yanlış olurdu. Koç ile uzun vadeli bir anlaşmaya varılmış olması bana onun parkelerden ayrılmayacağını anlatıyor. Kısacası Galatasaray M.P'ın istikrarlı gelişimini devam ettirmesi için hayati bir hamle olan Mahmuti ile kontrat yenilenmesi, bugün gerçekleştirilmiş oldu.

Arkadaşlar bu girdiğim yazı, Blogumuzda girilmiş son basketbol yazısıdır. İlerleyen günlerde bununla ilgili bir açıklama yapacağız. Ancak şu an için şunu söyleyebiliriz ki, kısa bir zaman sonra basketbol yazılarımız başka bir platformda yayınlanmaya başlayacak ve Müzmin Sakat Blog'u tamamen futbola kanalize edeceğiz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder