2 Aralık 2011 Cuma

NBA'den büyük açılış! (Noel gecesi şovu)



Evet, NBA organizasyonunun en keyifli gecelerinden biri olan Noel gecesi bu sene aynı zamanda ligin başlangıcı da olacak. 25 Aralık programımız ise son derece keyifli.

19.00: New York Knicks - Boston Celtics
21.30: Dallas Mavericks - Miami Heat
00.00: L.A Lakers - Chicago Bulls
03.00: OKC Thunder - Orlando Magic
05.30: Golden State Warriors - L.A Clippers

Yani ilk gece "ligin büyüklerinin" hemen hepsini izleme şansı bulacağız. Hepsini çok özlediğimizi de göz önüne alacak olursak, saat 19.00'da başlayıp sabahın ilk ışıklarına kadar süren bir mesaimiz olacak gibi. Sezon hazırlıklarının başlamasıyla beraber NBA heyecanımız da her gelen yeni haber ile biraz daha yükseliyor.

Bu sene enteresan bir NBA sezonu yaşayacağız. Öncelikle karakterli oyuncuları kadrosunda barındıran takımların sene başında biraz öne fırlayacağını düşünüyorum. Çünkü bu kadar süredir, maç yapmayan oyuncuların kendilerine çok iyi bakmış olmaları gerekiyor. Mesela bir Tyreke Evans göbeği var ki, evlerden ırak. O nedenle Euroleague'e gelmiş olan oyuncular Tyreke Evans'gillere kıyasla 3-5 kat hazır olacak.

Lokavt nedeniyle sıkıştırılan 62 maçlık bu sezonda takımların yer yer 3 gece ardı ardına maç yapmak zorunda kalacağı söyleniyor. Bu da demek oluyor ki, yaş ortalamaları yüksek olan takımlar patır patır geriye düşebilir. Boston Celtics ve Dallas Mavericks gibi şampiyonluk adayı "yaşlı" kadroların bu tempoya nasıl ayak uyduracağı merak konusu. Neyse şimdilik bu konuları çok deşmeyelim, keza başka yazıların konusu bunlar..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder