11 Haziran 2012 Pazartesi

Altınsay'dan şok istifa !


Beşiktaş’ta yeni yönetimle beraber, tam futboldan anlayan insanlar görev almaya başladı dediğimiz anda, şok bir istifa haberi ortalığı sarstı. Beşiktaş’ın kadro revizyonunda, yeni transferlerinde kendisinden çok şey beklenen, yapılanmanın ana mimarı olması beklenen İbrahim Altınsay istifa etti !

Oğuzhan Özyakup’un Arsenal’den transferinde önemli rol sahibi olduğu bilinen Altınsay’ın, neden istifa ettiğine dair henüz bir açıklama yapılmadı, bu konuda bizler de net bir bilgiye henüz sahip değiliz. Ancak aldığımız duyumlara göre, bu hafta içerisinde yeni teknik direktörünü açıklaması beklenen Beşiktaş yönetiminin, Altınsay’ın görüştüğü hocalar (Van Gaal) ile değil, onay vermediği bir isimle anlaşmış olabileceği. Yönetimin anlaştığına dair haberler gelen isim ise Sven-Goran Eriksson.

Tam olarak sebebini bilemesek de, Beşiktaş’ta yaşanan bu ayrılık, İbrahim Altınsay’a ve onun oluşturacağı Beşiktaş yapılanmasına güvenen taraftarları büyük hayal kırıklığına uğratmış durumda. Böyle vizyon sahibi bir insanı kaybetmek, bakalım Beşiktaş’ın geleceğini nasıl etkileyecek ?

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder