20 Haziran 2012 Çarşamba

Şanlı Bir Gün: Amrabat Goygoyundan Kurtulduk!




Belki de transfer piyasasında adını duymaktan en çok sıkıldığım isimdi Amrabat. Aylardır yaşanan sürtüşmeler ve son derece gereksiz açıklamalar (en başta Amrabat) yüzünden gelinen nahoş durum bugün son buldu. Galatasaray Amrabat’ı resmen istedi ve resmen reddedildi. İçimin yağları da eridi açıkçası. Sonunda sakız gibi uzayan bu goygoydan kurtulduk.

Bu transferin gerçekleşmemesine çok sevindim. Bir Galatasaraylı olarak, Kayserispor’dan kimseyi transfer etmemizi de istemem zaten. Düşünsenize bana göre 3 milyon euroluk değeri olan Amrabat’a 7 milyon Euro teklif ediyorsunuz ve pazarlığa yanaşmıyorlar bile. Bırakın almayalım zaten, dünya üzerinde kanat oyuncusu mu kalmadı. 7 milyon Euroya çok daha doğru transferler yapılabilir. Bonservisi elinde Junior Hoilett gibi bir yatırım imkanı var en basitinden.

Amrabat iş yapacak bir oyuncu eyvallah ama riskli bir transfer. Yetenekli olduğuna şüphe yok ama istikrarlı bir grafik çizmeden bu fiyatları telaffuz etmek bence saçmalık. Kişilik olarak da Faslı oyuncuyu hiç beğenmiyorum. İlk düşüncesi her zaman yere atlamak olan, hakemlerle oynamak olan bir oyuncuyu takımınızda olsun veya olmasın izlemek rahatsız ediyor. 

Keşke Galatasaray, Amrabat ile ilgili tasarrufunu geçtiğimiz sezonda bıraksaydı. Keza Assaidi’nin bu yolda radara takıldığını düşünüyordum ama yine de ilk tercih Amrabat oldu. Neyse bugün itibariyle bu öyküyü ardımızda bırakıyoruz umarım. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder