13 Temmuz 2012 Cuma

Hamit Altıntop Galatasaray'da !



Uzun süredir konuşulan, bir ara çıkmaza girildi denilen, Fenerbahçe'nin de devreye girdiği söylenen transfer sonunda gerçekleşti ve resmiyete kavuştu. Galatasaray, Hamit Altıntop'a iki senelik 2.9 milyon euro sabit ücret, 20.000 euro maç başı vereceğini açıkladı. 2014 ve 2015 sezonları için ise 2.75m euro ve maç başı 25 bin euroluk ücret verilecekmiş.

Mali açıdan, Hamit gibi bir futbolcuya hak ettiği paranın verildiğini düşünüyorum. Onu Real Madrid'den buraya getirmekte tabii ki en önemli faktör Fatih Terim. Zira Fenerbahçe'nin yollık ücret konusunda daha fazla bir rakam önerdiği söylendi ama o Galatasaray'ı seçti.

Hamit, Galatasaray kadrosunda inanılmaz bir derinlik sağlayacaktır. Kendisi sağ açıkta, göbekte, sağ bekte oynayabilen tam bir joker. Uluslararası deneyimi üst seviyede. Bayern Münih ve Real Madrid gibi takımlarda  ve milli takım seviyesinde neler yapabildiğini hepimiz gördük. Burak Yılmaz'ın da takıma katılmasıyla, yerli rotasyonunda sınıf atlayan bir kadroya sahip oldu Fatih Terim. Ayrıca Ünal Aysal'ın tabiriyle "çilek" gibi bir forvetin ve de Melo'nun kadroya katılma ihtimallerini göz önünde bulundurursak, Galatasaray şampiyonlar ligi'nde başarılı işler yapmak için doğru işler yapmakta diyebiliriz. 


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder