20 Temmuz 2012 Cuma

Tosun Paşa!



Transfer döneminin flaş takımı, Turgay Ciner'in önderliğindeki Kasımpaşa, bomba transferlerine devam ediyor. İsaksson ve Ernst gibi tam performans alınması garanti iki kurtu takıma katan Paşa, son bombasını Kalu Uche ile patlattı. Sürati ve gücüyle hücum hattında patlayıcılık vaat eden Nijeryalı forvet üç senelik kontrata imza attı. Süper transfer.

Bu transferler gerçek anlamda vizyon transferleri. Sonuçta Kasımpaşa'ya getireceğin oyuncu, geleceğin yıl adayı revaçta bir genç futbolcu olamaz. Ancak pili bitmiş yaşlılar yerine, evet tecrübeli ama şarjöründe hala sıkacak kurşunları olan oyuncuları kadrolarına katmayı başardılar. Ernst desen, her zaman belli bir seviyede takımına katkısını verir. Isaksson desen, yılların tecrübesi.. Şimdi de en kritik olan bölgeye bu tarz bir isim geldi. Çünkü gerilere ne kadar iyi adamlar alırsan al, forvete iyi bir adamı getirmek şart. Uche, Kasımpaşa için sadece "iyi"den daha fazlası.

Malaga geçen sene nasıl sükse transferler yapıp La Liga'yı şaşırttıysa, Kasımpaşa da Türkiye'de bu sene o rolü oynuyor. Lig başlamadan bir heyecan yarattıkları kesin. Başarılı olup, olamayacaklarını merakla izleyeceğim kendi adıma. 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder