9 Temmuz 2012 Pazartesi

Kime Niyet Paşa'ya Kısmet: Andreas Isaksson!




Sadece bir kaç sene öncesine kadar Galatasaray başta olmak üzere, büyük kulüplerimizin kalelerini emanet etmeyi düşündükleri isimlerin başında geliyordu Isaksson. İşte o Isaksson'un yolu yıllar sonra sonunda İstanbul'a düştü, ancak bu güzide şehrin kodamanlarının değil Kasımpaşa'nın formasını giymek için.

Hali hazırda (Euro 2012 dahil) hala İsveç milli takımının as kaleciliğini yapan tecrübeli eldiveni kadroya katmak, Kasımpaşa için müthiş bir başarı, orası kesin. PSV'den ayrıldıktan sonra boşta kalan iyi bir kaleciyi bonservissiz olarak transfer etmiş oldular böylelikle. Kümede kalma mücadelesi verecek bir takım için Isaksson'u transfer etmek, benim gözümde Buffon'u almaktan çok farklı değil.

Süper Lig'de ne olursa olsun, arkan sağlam olacak. Bunun ne derece doğru olduğunu defalarca gördük. Bu ligde kalıcı olmak isteyen Kasımpaşa da bu doğrultuda işini sağlama almış oldu böylelikle. 1.99m boyundaki dev kaleci, müthiş tecrübesiyle bu takımın hedeflerine ulaşmasında kilit rol oynayacaktır. Tebrikler Kasımpaşa.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder