26 Kasım 2011 Cumartesi

The day that never comes! Lokavt bitiyor!



Şöyle sağlam bir oooh bee çekmenin günü geldi arkadaşlar! Nba'de lokavt sona eriyor! Yine 16 saat süren bir toplantının ardından takım sahiplerinin ve oyuncular birliği sendikasının bir anlaşmaya vardığı haberi geldi. Sonra da beklenen resmi açıklama geldi.. NBA Başkanı David Stern, ”Oyuncular Birliği ile sözlü bir anlaşmaya vardık. Sezonun 25 Aralık’ta başlamasını bekliyoruz.”. İyi de oldu, keza ziyadesiyle özlemiştik..

Şimdi geriye kalan tek şey resmi imzaların da atılması. Bu sürecin de 10-12 gün süreceği konuşuluyor. 9 Aralıkta başlaması beklenen hazırlık sürecinin ardından da ilk maç 25 Aralıkta güzel bir şovla oynanılacak.

Şu an için anlaşmanın detayları ile ilgili bir bilgim yok ama bir an önce bu haberi gelişmeyi paylaşmak istedim. Detayları ile ilgili bir yazı da olaylar şekillenince gelir elbette. Tabi Avrupa'ya gelmiş olan Nba oyuncularının da 10-12 gün içerisinde Amerika'ya dönmek zorunda olduklarını hatırlatalım. Ancak Krstic, Vujacic ve Weems gibi senelik imza atan oyuncular hariç..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder