25 Kasım 2011 Cuma

Lamar Odom Beşiktaş Milangaz'da!


Eveet, Deron Williams'dan sonra bir NBA yıldızı daha İstanbul'un yolunu tutuyor. Los Angeles Lakers'ın 3/4/5 numara oynayabilen 4 numara orjinli oyuncusu Lamar Odom lokavt bitene kadar siyah beyazlı formayı giyecek. Bu transferin gerçekleşmesinde Deron Williams'ın varlığının da önemli etkisinin olduğunu düşünüyorum. Çünkü Odom'un maaşı da çok yüksek değil. Sanıyorum ki aylık 180 bin dolara anlaşıldı.

Odom'un kalitesini tartışmaya gerçekten hiç gerek yok. Direkt olarak da katkı yapabilecek bir oyuncu ve takımın bu takviyeye ihtiyacı da vardı. Euroleague'de olsa fantasy challenge takımları için de önemli bir gelir kaynağı olurdu.

Tabi ki soru işaretleri değişmedi. Ya lokavt biterse? Ancak bu konuda Beşiktaş'ın bu sene şansı yaver gidiyor. Sezon başında bu zamana kadar lokavtın bitmesi bekleniyordu, en azından lig başlamasa bile anlaşmanın sağlanması bekleniyordu. Şu an ise bulunduğumuz durumda oyuncuların bu meseleyi mahkemeye taşıma çabası ve diğer tarafta NBA'in olası bir yeni teklifi var. Bu süreç uzadıkça (yani Beşiktaş bu kadroyu koruyabildikçe) siyah beyazlılar oynadığı kupalar için şampiyonluğun en önemli adaylarından.

Hepimizin "yakından tanıdığı" sosyetik isim Kim Kardashian'ın kardeşi Khloe ise Lamar Odom ile beraber. Yani Maria Sharapova'dan sonra bir ünlü bayan daha basketbol vasıtasıyla Türkiye'ye gelecek. Ancak Khloe Kardashian'ın da bir Alex olmadığını belirtelim.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder