28 Kasım 2011 Pazartesi

Turkish Airlines Euroleague’de ayın MVP’si Nenad Krstic!



Nenad Krstic’in Turkish Airlines Euroleague’de “ayın en değerli oyuncusu” seçilmesiyle beraber, 8 yıldan beridir ilk kez bu değerli ödül iki ay üst üste aynı takımdan oyunculara (CSKA Moskova) gitmiş oldu. CSKA Moskova’nın bu sezon kurulan müthiş kadrosuyla beraber geride kalan 6 haftada yenilgi yüzü görmeyen iki takımdan birisi olmasında Nenad Krstic’in katkısı da oldukça fazla.

28 yaşındaki pota altı oyuncusunun performansı geçen her ay ile beraber daha da yükseliyor. Takımın büyük yıldızı Andrei Kirilenko’nun da sakatlanmasıyla beraber takım içindeki rolü daha da önemli hale gelen Sırp oyuncu, oynanmış olan maçlarda bu kilit görevin üzerinden başarıyla geldi. Pota altında üst düzey hücum yeteneklerini düzenli ve istikrarlı olarak skora yansıtan Krstic’in istatistikleri de bahsettiğimiz katkısını belgeliyor.

Kasım ayının da sona ermesiyle beraber bütün Euroleague oyuncuları arasında Krstic 21.7′lik performans puanıyla 4. sırada, 15,2 sayı ortalamasıyla bu klasmanda 13. sırada, 6,7′lik rebound ortalamasıyla 10. sırada ve aynı zamanda 4 hücum rebounduyla beraber bu kategoride 2. sırada bulunuyor.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder