7 Ağustos 2012 Salı

Usain Bolt - ManU ? Nasıl yani ?!



Hayır efendim, Usain Bolt, Manchester Utd’ın atletizm şubesine (varsa öyle birşey) transfer olmuyor. Tam da aklınıza gelen ilk seçenekte olduğu gibi, ManU “futbol” takımı ile Usain Bolt flörtü geçtiğimiz günlerde başladı.

100 metrede olimpiyat rekoru ile altın madalyaya uzanan, uçan Jamaikalı, futbolu çok sevdiğini, sağlam bir ManU taraftarı olduğunu, kendini futbolda denemek istediğini belirtti. Bunu dalgasına söylemediğini, gayet ciddi olduğunu, Ferguson’dan gelecek ilk telefonda anında Manchester’a gideceğini de ekledi bu çılgın atletimiz.

Böyle bir şeyin gerçekleşme ihtimali çok az bile olsa da, diyelim ki Bolt futbola başladı, bu durumda ne olurdu ? Şüphesiz ki, dünyanın en hızlı futbolcusu olurdu! Düşünsenize, kendi kalesinden topu alıyor oyuncunuz ve rakip kaleye 10 saniyede gidiyor. Ama unutmamak lazım ki futbol sadece koşmaktan ibaret olsaydı, İbrahim Üzülmez ve Sabri Sarıoğlu gibi isimler şu anda çok daha farklı konumda olurlardı. Hayatı boyunca patlayıcı kas kuvveti üzerine antrenman yapmış ve kendini o yönde geliştirmiş bir atlet, 90 dakika nasıl bir performans verirdi ve top tekniği nasıl olurdu, bilemiyoruz doğrusu.

Tabi ki varsayımlar üzerine konuştuk, düşünmesi bile komik geliyor insana ! Ama bu medyatik Jamaikalı, yalnızca başarılarıyla değil, bu tip enteresan çıkışlarıyla da gündemde kalmaya devam edecek anlaşılan.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder