28 Ağustos 2012 Salı

Üzdün be Mustafa!



Beşiktaş'ın Galatasaray'ı konuk ettiği maçta sağ diz ön çapraz bağlarında kopma olan Mustafa yarın ameliyat oluyor. Mustafa bu sakatlık nedeniyle 6 ay futbol sahalarından uzak kalacak.

Mustafa'nın ayağını yere basar basmaz hiç bir darbe olmadan kendini yere bırakmasıyla beraber içim cız etti maçta. Ne zaman ki oyuncunun yüzünde darbe almamasına rağmen büyük bir acı varsa, bilmek lazım ki o işte bir sıkıntı var. Mustafa Pektemek Beşiktaş için çok önemli bir futbolcu. Hele ki bu yeni kurulan sistemin içinde ana parçalardan biri olacak ve kendisinden beklediğimiz patlamayı yapmak için fırsat bulacaktı. Çok zamansız ve büyük bir şanssızlık gerçekten. Keza yalnızca Beşiktaş için değil, forvet hattında ciddi bir sıkıntı yaşayan milli takımımız için de önemli bir kayıp oldu. Fiziksel olarak iyi ve formda bir Mustafa, maçı değiştirecek işler yapabilecek bir adam. Pektemek, Türkiye'de plase vuruşları en iyi yapan oyunculardan biri ve bir forvet için gelişi güzel vurmadan topu nereye yollayacağını bilmek çok değerli bir meziyet. Ülkemizde çok bulunmayan bir özellik.. İhtiyacı olan sadece forma şansı bularak, eksik olduğu yönleri de güçlendirmekti.

Artık başa geldi bir kere. Bu sakatlığın seni küstürmemesi lazım Mustafa. Rehabilitasyon sürecini çok iyi geçirip, güçlü bir şekilde dönmen lazım. Ancak daha önce de ağır sakatlıklar geçiren Mustafa'nın işi kolay değil. Her bu tarz ağır sakatlık oyuncuda iz bırakıyor ve eski gücüne erişmesini engelliyor. Üzdün be birader..

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder